Tänään minä olen ajatellut kosketusta..ja sitä miten eri ihmiset tuntevat sen..sehän on nyky-yhteiskunnassa varsin suuri tabu, ei saa koskea toiseen, loukata toisen omaa persoonaa, omaa aluetta, fyysistä koskemattomuutta..ajatuksena pidetään yleisesti outona jos kaksi miestä esim. halaa toisiaan kunnolla, onko se pakosta mitenkään outoa, seksuaalista? Eikös se enemmänkin osoita toveri henkeä? onko niin outoa, jos taputtaa toista olkapäälle kun tällä on heikko hetki, tai ottaa kädestä kiinni? Ja..miksi halaaminen miehen ja naisen välillä nähdään heti osoitukseksi seksuaalisista haluista? eikös se voi vain olla kahden ystävyksen tapa tervehtiä, hyväksyä, lohduttaa, iloita, hyvästellä?

Etelä-euroopassa ihmiset ovat erilaisia, avoimempia, alttiimpia halaamaan, koskettamaan, osoittamaan sillä välittämisensä...onko se parempi, kuin tämä meidän sulkeutunut yhteiskunta?

Nyky-yhteiskunta kääntää kaiken seksuaaliseksi, seksiksi, kaikeksi sen suuntaiseksi. Itse olen havainnut, että pelkkä halaus voi olla hyvinkin paljon nautinnollisempaa, mukavampaa, kuin mikään mikä etenee siitä "pitemmälle"..

Tällä kertaa minä pyydän teiltä ajatuksia, mielipiteitä, mitä tahansa. Niitä voitte laittaa tänne kommenttina, sähköpostilla osoitteeseen angmaran(at)gmail.com tai sitten ne, joilla on mahdollisuus olla suorassa yhteydessä, niin sitten sitä kautta..

 

ja niin, jotta tämä ei mene täydeksi pohdiskeluksi..PUPPIES!

No niin..tuo oikeanpuoleinen (Hessu) ei kylläkään ole pentu vaan 6-7 vuotias "vanha" poika.

No..kuiteskin, kiitos etukäteen palautteesta, vastauksista, ajatuksista.

Seuraavaan kertaan..

~Niko