No niin..jälleen kerran ihmisluonnon kauheus tulee julki, tällä kertaa Kauhajoella. Kiitos median uskoisin, että suunnilleen kaikki jo tietävät mistä on kyse, mutta jos tätä sattuu lukemaan joku, joka on ollut uutispimennossa, niin tuossa MTV3:n uutislinkki: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/09/719359

No niin...nyt seurataan sitten kauhistuneella mielenkiinnolla, ketä ja mitä tästä tällä kertaa syytetään..mikä peli, musiikki-genre tai mikä ikinä ajoi tämän nuoren miehen tähän tekoon ..hmph, ehkä lopultaki tämän aman päättäjät heräävät tajuamaan tosiasiat, tosiasiat että tässä maassa kaikki ei ole niin hyvin kuin luulisi.

Omasta puolestani haluan osoittaa osanottoni kaikille uhrien omaisille, ystäville, läheisille. Ja muutkin..muistakaa hyvät ihmiset huolehtia toisistanne. Jos useammat ihmiset keskittyisivät toisiinsa, eivätkä ajattelisi koko ajan itseään, asiat voisivat olla paremmin. Minullakin on parannaettavaa tällä saralla...muistakaa, vaikka sosiaalinen status tai toisten ihmisten ihailun kohteena oleminen saattaa tuntua hyvältä, pohjimmaisena jokaisessa meissä on kuitenkin se sama olento, joka kaipaa hyväksyntää. Ja minusta suurimpia sankareita ovat he, jotka hyväksyvät toiset ihmiset yhtä valmiisti, kuin hyväksyvät itsensä..

Kiitos

~Niko