No niih..näin rankan kalareissun jälkeen on hyvä istahtaa alas ja kirjoittaa uutta tekstiä..elikkä aihepiirinä tunteet ja vuorossa, kuten luvattu, mahdollisesti ihmisen voimakkain tunne:

Himo

"Tiedän, että rakkaus ja himo eivät aina kulje samassa seurassa."
-Stephenie Meyer-

Himo on voimakas tunne. Se kykenee muuttamaan ihmisen ihan toisenlaiseksi, kuin mität tämä on todellisuudessa. Hiljainen ja ujo voi muuttua rohkeaksi ja jopa julkeaksi, rauhallinen sekopäiseksi. Himo saa ihmiset tekemään asioita, joskus hyviä, mutta varsin usein myös sellaisia, jotka luokitellaan pahoiksi..joa kiltein ihminen voi turvautua väkivaltaan kun himo ottaa vallan.

Ihmiset himoitsevat eri asioita. Sana "himo" itsessään yleisesti liitetään seksuaaliseen haluun, mutta se on himon alaluokka nimeltä intohimo. Tosiasiassa ihminen voi himoita lukuisia eri asioita. Nykymaailmassa yleisiä ovat raha, valta, omaisuus ja muut vastaavat "maalliset" asiat. Noh, ihmiset ovat kautta historian himoinneet valtaa, joten se ei sinänäsä ole mitään uutta. Käytännössä aina himoon kuitenkin liitty vahva tahto saada himoittu asia itselle..

Himoa on hyvin hankala hallita. Se vaatii vahvaa itsekuria ja kovaa luonnetta. Himolla on tapana "sulauttaa" muut tunteet itseensä, jolloin loppujen lopuksi ei jää muuta jäljelle kuin se itse. Tämä tekeekin himosta vaarallisen tunteen, mutta jos sen hallitsee, siitä voi vetää paljon energiaa ja tahtoa. Himolla on myös paha tapa sumentaa järkevä ajattelu, jolloin alkaa toimia puhtaasti himon ohjaamana, mikä taas saa aikaan sen, että tekee niitä epämukavia asioita. Murhia, raiskauksia, rikoksia kaikkia tehdään himon vallassa..*huokaus*

Älkää hyvät ihmiset antako himon hallita teitä, se on jo muutenkin aiheuttanut paljon pahaa maailmaan...ensi kerralla kirjoitan eräästä hiukan iloisemmasta aheesta, niin ei mene ihan täysin synkistelyksi tämä homma..kiitos ja hyvää yöt
~Niko

P.S. Se kommentti nappi ei sitten ole mikään koriste, joten rohkeasti vaan sitä painamaan ;-)