Linnut lentävät yläpuolellani, pilvet näyttävät niin houkuttelevilta. Kohoan ilmaan ja lennän lintujen rinnalla, maailma näyttää niin kauniilta taivaalta käsin. Aion juuri suorittaa huimaavan kiepin sadepilven läpi kun herätyskello parahtaa soimaan ja putoan takaisin maanpinnalle..

Unet on kiehtova asia. Niistä on paljon väitelty ja intetty eri psykologisten, filosofisten ja ties minkälaisten koulukuntien välillä. Ne kertovat meille tulevasta, ei vaan menneestä, ei vaan tästä hetkestä, varoittavat, ilmoittavat ja mitä ikinäkin. Unissa voimem olla mitä tahdomme, kuhan ne ei ole painajaisia. Itse nautin unista ja nukkumisesta ylipäänsäkin varsin suuresti. En tiedä miten tavallista se on mutta pystyn myös yleensä hallitsemaan uniani ainakin jollakin asteellam ja yleensä jopa muistan uneni kohtuu hyvin.

Mielestäni unista voisi keskustella enemmän, siis keskustella ei inttää tai väitellä. Niissä olisi suuri resurssi ja kaikenlainen hyvänolon homma, varsinkin jos niitä ymmärrettäisiin paremmin. Loppujen lopuksi onhan hölmöä lähteä penkomaan avaruuden syvyyksiä, kun ei edes oman pään sisällä tapahtuvia asioita ymmärretä kunnolla..?