Juu, päätinpä tässä sitten tylsän työpäivän kunniaksi alkaa itekki kirjottaa tällasta blogin tapasta. En lupaa mitään henkevää tai syvällistä tänne, kirjottelen ja päivittelen aina mielialan ja fiiliksen mukaan.

Meiti on nyt tällanen perus juippi Kuusamon perukoilta (Kuusamo on täällä Oulun läänin takapajulassa itä-rajan luona) eikä meitissä nyt oo mittään erikoista. Harrastelen metästystä, kalastusta, roolipelejä ja sci-fi+fantsu kirjallisuutta niin noista aiheista taitaapi eniten asiaa tänne ilmestyä ;)

Niin ja  tutuille tiedoksi, että meitiin saa sitten ottaa oikeasti yhteyttä, eikä aina vaan lueskella täältä kuulumisia, ois mukavaa jos joku joskus vaikka edes SOITTAISI ;)

Tämän hetkinen elämäntilanteeni on muutosvaiheessa, edessä on joko syksyllä muutto Kajaaniin tai sitten opiskelut täällä koto-Kuusamossa. Joskus sitä miettii, että mitä sitä oikeasti elämältä haluaa, mutta loppujen lopuksi mahtaa olla järkevämpää mennä tunteella ja elää tässä ja nyt, eikä eilisessä tai huomisessa. Nykyisin tuntuu maailmassa olevan muutenkin niin paljon murheita, että aika turhalta se tuntuu, että murehtis jotain joka ei ole vielä tapahtunut. Ja jos se on tapahtunut, hyväksytään että siihen ei voi ennää vaikuttaa ja that's it. No tässäpä oliki tätä vuodatusta näin ekaksi tekstiksi, palataan taas astialle!